Blogg

Mat och romantik

Mat och romantik hänger ihop, det bara är så det är och så som det skall vara. Jag planerade en romantisk middag för min man i helgen och då ville jag spexa till det ordentligt genom att faktiskt göra något ordentligt. Vissa kanske inte tycker det är fullt okej medans flera andra kan tycka det är i gråzonen. Vad jag tycker är ganska klart, en fantastiskt bra ide som också gör att min man får behålla sin ”värdighet”. Eftersom vi haft lite problem med sexlivet under en längre tid så valde jag att beställa hem Kamagra från viagrastore.se

Min plan var att göra hans favoritmat och smula ner tabletten i glaset. På lördagen så började jag med att förbereda för en skagenröra med ett glas champange.

I champangen så smulade jag ner tabletten. Vi skålade och det tog inte många minuter fören min man hade sugit i sig hela glaset, min plan hade gått i lås och nu var det bara att vänta.

Varför jag gjorde som jag gjorde var för att jag ville att min man själv ska se att han klarar av att få upp den och slippa den stress som han kanske befinner sig i. I många fall så sitter allt i skallen och ibland behöver man en lättare knuff i rätt riktning för få allt att släppa.

Det tog inte många minuter innan min man omfamnade mig och bar upp mig för trapporna och slet av mig kläderna. Jag kan väl säga att vi var ganska hungriga efteråt då hans erektion varade flera timmar!

För er som befinner sig i samma situation som jag gjorde så är det bara köra, jag ångrar absolut ingenting även om det kan uppfattas som lite, ja vad ska man säga. Fult?

Men nu lever livet igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *