Blogg

Våren är här

Ser mig omkring i trädgården och inser för mig själv att nu är våren här på riktigt. Det är snart dags att plantera ut alla plantor som jag jobbat med så hårt under senvinter och vår. Det är ett väldans jobb ska jag säga. Ibland kan det tyckas vara ett enkelt arbete när man läser diverse trädgårdsbloggar, men icke. Det är mer jobb än vad man tror. Men det är kul – men jobbigt! Det är ett arbete som kräver hängivenhet och målmedvetenhet. Man måste kunna se det stora hela och ha tålamod att vänta på vad som komma skall. Vägen dit är dock long och brokig och ibland misslyckas man. De flesta av mina tomater jag satt i år ser riktigt klena ut. Vet inte vad som har hänt. Hoppas det tar sig bättre nu när jag planterar om dem en tredje gång. Jag håller tummarna. Tänker att jag ska ta och plantera om dem imorgon då vädret ser ut att kunna bli bra. Det är skönare att kunna vara ute och hålla på än att sitta inne.

Kom på att mina arbetskläder börjar se ganska slitna ut, så därför ska jag göra ett besök på pops för att köpa lite arbetskläder Arboga nu när jag äntligen har vägarna förbi. Ska nämligen till Örebro på ett möte imorgon, så passar helt enkelt på att göra några klipp. Jag har handlat de flesta av mina arbetskläder på Pops i Arboga och jag har alltid varit nöjd med kvalitét och design. Även personalen är trevlig, vilket är viktigt för att jag ska tycka att det är värt att åka dit.

Hoppas mötet går bra. Går det bra kan det generera en hel del roliga jobb och bra intäkter. Det behövs så här efter pandemin. Alla har varit segt och jobben har varit få. Annars brukar jag har fullt upp med olika typer av aktiviteter på mässor och föreläsningar, men det har av förklarlig anledning varit väldigt dåligt på den fronten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *