Blogg

Elcigg istället för cigaretter!

Att laga mat är något som jag brinner för, men vi kan nog alla komma överens om att då och då gå ut på restaurang och bara få njuta av mat som någon annan lagat är fantastiskt det med. Och något vi också kan komma överens om är att förut när man fick röka på uteserveringar så fick man alltid onda ögat av andra gäster, eller så var man den som hatade när andra rökte. 

Jag var i alla fall den som tyvärr förstörde restaurangupplevelsen för de andra, genom att röka på uteserveringar. Det var både otroligt själviskt men också farligt för de andra gästerna, men där och då såg jag det lite som min rättighet. Det som dock fick mig att inse hur själviskt det var, var när min dotter påpekade att jag inte borde utsätta de andra för den äckliga röken. Jag visste ju redan att jag gjorde det, men när min unga dotter sa det, så fick det mig att inse hur dåligt det faktiskt var. 

Delvis för att inte min dotter skulle skämmas över mig, men också för att inte äventyra min hälsa,  så tog jag tag i min rökning och började med elciggaretter istället. Det var tufft i början, men desto mer tiden gick desto lättare blev det. Jag kan med säkerhet säga att elcigg var det som fick mig att sluta röka äckliga tobakscigaretter, och inte utsätta min hälsa och de runtom mig för passiv rökning. 

Idag beställer jag bara elcigg och tillbehören jag behöver från eciggcity.se. Innan jag hittade deras hemsida så hade jag svårt att hitta elcigg som passade mig, och en butik eller hemsida som hade så stor utbud av olika ejuicer med olika smaker som dem har. När jag då hittade eciggcity.se blev jag väldigt glad, och sedan dess har jag bara varit nöjd med mina köp hos dem. 

Att börja med elcigg förändrade verkligen mitt liv. Det är visserligen fortfarande ett beroende, men ett så mycket bättre beroende än vanliga cigaretter. Med elcigg skadar man inte de runt om en, det luktar inte äckligt och så många hälsorisker för mig försvann när jag slutade med vanliga cigaretter. 

Nu får man visserligen inte röka på uteserveringar längre, men varje gång jag stöter på en rökare äcklas jag av cigaretterna och skadan dem kan ge. Jag hoppas verkligen att flera slutar röka vanliga cigaretter, och jag tipsar verkligen att ta hjälp av elcigg från eciggcity.se för att ni ska lyckas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *