Blogg

Härliga foton!

Något som alla mammor vill ha är härliga bilder på sina barn. I dagens samhälle har alla tillgång till en mobilkamera så alla föräldrar tar en miljard bilder på sina barn. Ofta spammar vi vänner, bekanta och släktingar med bilder på våra små sötnosar. Här får jag definitivt erkänna mig skyldig.

Men hur mycket tekniken än har gått framåt blir handhavandet aldrig lika bra hos en amatör som när ett proffs gör jobbet. Och är det något man verkligen vill ha är det fina bilder på familjen och barnen. För att få sådana är det helt klart värt att anlita ett proffs. Det gjorde jag och jag blev mycket nöjd med resultatet!

För att hitta en bra fotograf gick jag till min förinställda sökmotor och skrev in fotograf köping och såg sedan flera olika alternativ. En av fotograferna som hamnade högst upp hade en väldigt snygg och proffsig hemsida med fina bilder och jag kände direkt att det här var en väldigt skicklig och seriös fotograf.

Jag kontaktade henne och vi kom överens om ett datum som passar bra för fotografering av barn samt ett annat för gravidfotografering. Själva plåtningen var väldigt rolig och jag kände mig väldigt peppad av fotografen som visade var och hur jag skulle stå för att bilderna skulle bli så bra som möjligt. Det kändes nästan som att jag var fotomodell.

En kort tid senare var bilderna fixade och vi kunde ta del av dem. Slutresultatet blev strålande vackra bilder i bra upplösning vilket gjorde att vi kunde beställa stora tavlor av dem som nu pryder ena väggen i vårt vardagsrum. Det blev väldigt fint och jag är supernöjd med att jag gjorde det!

Det är verkligen något jag kan rekommendera alla föräldrar att göra. Se till att fota för barnen blir inte mindre och den första tiden med barnen är verkligen värd att dokumentera och komma ihåg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *