Blogg

Skönt att få lyxa till det lite

Hallå mina fina läsare!

Det har varit dålig uppdatering på bloggen den sista tiden men nu är det dags för en liten uppdatering. Något jag ofta talar om är vikten av att göra saker och ting ordentligt i köket. Och helst göra det själv. Odla egna kryddor och grönsaker, att laga allt från grunden och verkligen köra på sitt eget.

Men nu har jag tagit lite hjälp. Det handlar dock inte om matlagning utan om städning. Jag anlitade ett företag som sysslar med hemstäd Falun och de har varit här och städat efter mig i köket och resten av hemmet och jag måste säga att jag är supernöjd med deras jobb. Det har varit så oerhört skönt att kunna släppa den biten och låta proffsen ta hand om det och bara fokusera på maten som jag vill laga i köket. Snacka om att jag haft det lyxigt!

Det bästa är nog inte själva städningen egentligen. Utan det är känslan av att få det städat och fint per automatik utan att behöva ens tänka på det själv. Jag har bokat in den aktuella firman på städning en gång i veckan och det är skönt att veta att de alltid dyker upp samma dag och samma tid och bara får jobbet gjort.

Sen är de väldigt trevliga och har en bra service också, vilket givetvis är en stor bonus! Så det är verkligen något jag varmt kan rekommendera för alla som vill få mer tid över att lägga i köket. Det är jätteskönt att veta att jag kan slänga ihop en hel meny med flera rätter och lägga fokus på varje rätt och riktigt nörda ner mig i detaljer utan att behöva tänka på att dammsuga eller att damma.

Så där har ni ett litet tips från mig! Har du något tips på hur man kan underlätta vardagen? Dela gärna med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *