Blogg

Alla borde ha ett designbadkar hemma

God afton kära läsare! Dagens inlägg kommer att handla om något som jag tycker alla verkligen borde unna sig och få ha hemma. Jag talar naturligtvis om min senaste älsklingsprodukt nämligen mitt alldeles egna designbadkar.

Det är nämligen så himla skönt att sjunka ner i ett varmt bad och verkligen unna sig att ligga och njuta av livet en liten stund. Jag har svårt att tänka mig något tillfälle där det inte är en bra idé att bada badkar.

Trött efter jobbet? Ta ett bad.

Koppla av efter träningen? Ta ett bad.

Njuta av helgen? Ta ett bad (med ett glas champagne).

Behöver en stund för dig själv? Ta ett bad.

Stressad och måste varva ner? Gissa en gång. Just det, ta ett bad.

Jag tror jag ska köpa en tavla med texten ”Det är alltid en bra idé med ett bad”. För det är det verkligen. Det är alltid skönt att tappa upp ett rykande hett bad och sen kliva i och njuta. Kanske göra det lite skummigt sådär.

En annan väldigt bra sak med designbadkar är att de är så himla snygga. Jag säger bara: Oh. My. God.

Vem vill inte ha ett badrum med ett läckert fristående badkar som både är den viktigaste detaljen och samtidigt den snyggaste. Give me!

Därav titeln till dagens inlägg. Alla borde verkligen ha ett alldeles eget designbadkar hemma. Hur många andra saker är både fantastiskt sköna och samtidigt så vackra att man bara vill bygga hela rummet kring dem?

Inte en enda? Tänkte väl det.

Nu ska jag fortsätta titta efter designbadkar. Funderar på att köpa in ett till relaxen och bygga ett andra badrum där. Det är redan anpassat med våtrumsattiraljer så det enda vi behöver är egentligen bara en vägg. Funderar på att göra det andra badrummet lite mörkare.

Varför då undrar ni? Jo, just nu har jag en liten crush på ett designbadkar i helsvart. Och då anpassar jag givetvis rummet efter badkaret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *