Blogg

En god natts sömn – varje natt!

Hej kära läsare!

Nu har jag gjort en större investering och uppgraderat sovrummet med en alldeles ny och stor kontinentalsäng. Detta är något jag funderat länge på att göra och nu har det äntligen blivit dags. Jag fick hem min nya säng tidigare i veckan och eftersom att jag valde att köpa hem den med installation direkt så var den på plats redan i början av veckan. Nu har jag hunnit få några nätter i min nya säng och jag måste säga att känslan är helt underbar!

Det är konstigt egentligen hur stor skillnad en säng kan göra. Jag vet inte om det bara är nyhetens behag men nu känner jag verkligen ett stort sug efter att gå och lägga mig när kvällen kommer. Tidigare slog jag ofta på ett avsnitt till på den serien jag kollade på för tillfället och hällde kanske upp ett glas rött eller liknande om jag kände mig trött. Det hände ofta att jag somnade i soffan och fick släpa mig till sängen ordentligt trött och alldeles för sent.

Nu ser jag till att borsta tänderna och göra klart alla bestyr tidigt och sen kryper jag ner i min nya säng. Jag har legat en liten stund och scrollat på telefonen eller läst en bok och bara njutit av hur stor och skön sängen är! Det har gjort att min dygnsrytm redan är bättre eftersom jag somnar ganska omgående så fort jag släckt lampan.

På morgonen känner jag mig mycket mer utvilad och den här veckan har jag inte blivit sådär eftermiddagstrött som jag blev tidigare, när blodsockret föll och jag var tvungen att fylla på med kaffe och något sött för att inte nicka till. Nu känner jag mig pigg och glad hela dagen. Det känns verkligen som att jag har fått mer energi!

Att investera i sig själv och sin sömn är något jag verkligen kan rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *