Blogg

Äntligen fixat i trädgården!

Hallå alla glada läsare där ute i vårsolen!

Våren är här och nu har vi äntligen fått till trädgården efter många års ältande där vi har sagt att vi måste ta tag i det. Gud så skönt det var att äntligen få det gjort. Vi fick det inte gjort själva kan jag vara ärlig och säga utan vi har fått det gjort tack vare att vi anlitat ett väldigt proffsigt företag som sysslar med trädgårdsservice.

Vi tog hjälp av Heldors som hjälpte oss med många saker. Det viktigaste var stubbfräsning. Vi har länge gått och stört oss på att det stått tre stora stubbar nära altanen som blivit kvar efter att vi tog ner tre tallar för en sisådär fem-sex år sedan. Vi har länge sagt att stubbarna är i vägen och att det vore trevligt att få bort dem och kunna så gräs eller plantera en rabatt eller liknande där. Nu har de stått precis vid öppningen på altanens staket så att barnen varit tvungna att hoppa över dem eller gå runt dem när de vill ut på gräsmattan och leka.

Det är inte hela världen men jag har inte tyckt att det varit särskilt fint eller roligt att ha dem där och nu är de äntligen borta. Stubbfräsningen gick väldigt bra och det blev gjort på en förmiddag. Trevlig personal från Heldors dök upp med en maskin och gjorde jobbet med bravur. Nu har vi krattat upp de träspån som blev kvar och lagt på ny jord och nya gräsfrön, så inom kort borde marken framför altanen vara platt och grön och skön.

Det känns väldigt bra att ha det avklarat och jag kan verkligen rekommendera dig som vill få saker gjorda snabbt i trädgården att anlita ett företag som erbjuder proffsig trädgårdsservice så som Heldors gjorde. Nu har vi fler saker som ska fixas under sommaren och kommer att anlita Heldors även till dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *