Blogg

En perfekt säng för tonåringar

Äntligen en uppdatering här på bloggen!

Vi har ju äran att ha en tonåring hemma och i dennes rum har vi länge haft en alldeles för liten säng. Nu när vi äntligen bestämde oss för att göra slag i saken och köpa en ny säng till tonåringens rum så har vi bestämt oss för att titta närmare på en säng förvaring som passar utmärkt in i rummet. En stor anledning till att vi vill ha en säng med förvaring är att det finns massor av kläder i förrådet som inte får plats i den lilla garderoben i rummet. Att ha en säng med förvaring ger på så vis utrymme för detta och detta är något som vi tror kommer att passa bra in där.

När vi skulle kolla på säng så åkte vi till ett varuhus här i närheten. Där fick vår tonåring prova en mängd olika sängar och se efter vilken som passar bäst. Vi hittade en säng med förvaring i rätt storlek men tyvärr var den alldeles för hård. Så vi bestämde oss för att inte köpa den utan för att kolla vidare bland sängar med förvaring.

Vi hittade massor av bra sängar på nätet men man vill ju inte beställa någon direkt på nätet utan att ha provat den först. Vi hittade dock en sida med väldigt bra sängar med förvaring till bra priser. De hade en butik i Eskilstuna så vi bestämde oss för att åka dit.

Där hittade vi en säng med förvaring som var lagom mjuk och den var också i rätt storlek. Så vi kunde äntligen slå till och ersätta den gamla sängen i tonåringens rum med denna nya säng som passade in perfekt.

Nu har vi därför en väldigt glad tonåring hemma som har fått en ny säng och känner sig otroligt nöjd med den. Och vi kan äntligen flytta in alla kläder i rummet igen tack vare att sängen har plats för förvaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *