4 personer
secondi

Ugnsbakad fisk med tomat och zucchini

Pesce tricolore al forno

02.Ingredienser

600 g fiskfilé
(t.ex. mindre hälleflundra eller torsk) 250 g Galbani Mozzarella
4 mogna bifftomater
2 zucchini
4 msk olivolja
1 knippe färska örter
(t.ex. basilika, gräslök eller timjan) Salt och peppar

03.Tilberedning

Värm ugnen till 200°. Skär tomaterna och zucchinin i 1⁄2 cm tjocka skivor. Skär mozzarellan i tunna skivor. Häll olja i botten på en ugnsfast form och täck botten med tomatskivorna. Lägg fiskfiléerna ovanpå, sedan ett lager mozzarellaskivor och sist zucchinin. Fortsätt med flera lager tills allt är slut. Häll lite olivolja över.
Ställ in formen i ugnen och grädda i ca 20-25 minuter tills fisken är klar och grönsakerna är mjuka. Hacka de färska örterna och strö dem ovanpå.
Tips: Servera med färsk pasta med pesto.


© 2017 Galbani - All rights reserved