4 personer
antipasti

Rullar med lax och mascarpone

Rotolone al mascarpone e salmone

02.Ingredienser

5 ägg

30 g riven Galbani Parmesan

1 knippe persilja

Salt och peppar

200 g Galbani Mascarpone

75 g skivad lax

10 svarta oliver

1 knippe gräslök

1 ekologisk citron

03.Tilberedning

Vispa äggen och tillsätt parmesan, persilja, salt och peppar. Häll äggsmeten i en bakform med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10 minuter på 200 grader. Låt svalna.

 

Hacka laxen grovt. Halvera de svarta oliverna och finhacka gräslöken. Blanda alla tre ingredienser med mascarponen och fördela cremen på den avsvalnade omelettbotten.

 

Rulla omelett till en rulle och skär i c 1 cm tjocka skivor. Ställ i kylskåpet och riv ev. lite citronskal på rullarna före servering.

 

Tips! Denna rätt kan serveras med en kall potatissallad smaksatt med persilja, olivolja och vit balsamvinäger.


© 2017 Galbani - All rights reserved