4 personer
primi

Pizza med gorgonzola och färsk bresaola

Pizza con gorgonzola dolce e bresaola

02.Ingredienser

1 förpackning färdig pizzadeg
125 g Galbani Mozzarella
100 g Galbani Gorgonzola Intenso 2 msk olivolja
10 skivor bresaola
100 g rucolasallad
Salt och nymald peppar

03.Tilberedning

Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Om man önskar en tunn botten kan man kavla ut den. Skär mozzarellan i tunna skivor och fördela dem över pizzabottnen. Skär därefter gorgonzolan i tärningar och fördela dem över pizzan tillsammans med bresaolan. Droppa över lite olivolja och krydda med salt och peppar.
Sätt in pizzan i ugnen på 220° i 15-20 minuter. När pizzan är gyllenbrun i kanterna tas den ut och den färska rucolasalladen fördelas på pizzan som serveras genast.


© 2017 Galbani - All rights reserved