4 personer
antipasti

Mini-brödpizza

Pizzette di pane al forno

02.Ingredienser

4 skivor italienskt bröd

Olivolja

2 färska tomater

Oregano

Salt

125 g Galbani Mozzarella

1 vitlöksklyfta

1 liten msk riven Galbani Parmesan

Färsk basilika

03.Tilberedning

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper, och häll lite olivolja på. Sätt in bröden i ugnen när den är varm.

Dela tomaterna i små bitar och marinera dem i oregano, olivolja och salt. Sila bort vattnet från mozzarellan och skär dem i skivor. Ta ut bröden ur ugnen efter 8 minuter. Dela vitlöken på mitten och gnid den över brödet.

Lägg därefter en skiva mozzarella och lite tomat på bröden och strö över riven parmesan. Sätt bröden i ugnen igen. När mozzarellan har smält är bröden klara. Servera dem varma och garnera med färsk basilika.

Tips:

Du kan även lägga till svarta oliver eller ersätta tomaterna med grillade grönsaker.


© 2017 Galbani - All rights reserved