4 personer
antipasti

Gratinerad squash med skinka och mozzarella

Zucchine con prosciutto e mozzarella

02.Ingredienser

4 squash (zucchini)
200 g kokt skinka i skivor 2 x 125 g
Galbani Mozzarella
2 msk ströbröd
Salt och peppar
Torkad oregano
Färsk rosmarin
Olivolja till stekning

03.Tilberedning

Skär squashen i cirka 1 ⁄ 2 cm tjocka skivor. Stek dem i lite olivolja och färsk rosmarin i stekpanna eller grilla dem. Lägg dem i en braspanna och börja med att lägga ett lager squash på botten, och varva sedan med skinka och mozzarella. Krydda varje lager med salt, peppar och olivolja. Fördela skorpmjölet ovanpå det översta lagret och baka rätten i en
förvärmd ugn på 180° i cirka 15 minuter tills den är spröd och gyllenbrun. Strö över torkad oregano.


© 2017 Galbani - All rights reserved