4 personer
antipasti

Bresaolarullar med gorgonzolacrème

Rotoli di bresaola

02.Ingredienser

½ paket Galbani Gorgonzola Cremoso
1 msk Galbani Ricotta
8-10 skivor bresaola
1 tsk hackad persilja
Sallad att lägga upp rullarna på
Eventuellt ½ gurka (se Tips)

Rullarna kan också göras med lax:
½ paket Galbani Gorgonzola Intenso
1 msk Galbani Mascarpone
8-10 skivor rökt lax
1 tsk hackad gräslök
Sallad att lägga upp rullarna på
Eventuellt ½ gurka (se Tips)

03.Tilberedning

Rör försiktigt ned gorgonzolan tillsammans med ricotta och 1 tsk hackad persilja till en crème. Lägg en matsked crème på varje bresaolaskiva och rulla ihop dem. Servera rullarna på ett fat
med salladsblad. Rör försiktigt ihop gorgonzola och mascarpone med en gaffel. Lägg en
matsked crème på varje laxskiva och rulla ihop dem. Rullarna kan garneras med lite hackad purjolök.

Tips: För lite extra sprödhet kan du eventuellt lägga en liten fin gurkstav eller lite sallad i varje rulle.


© 2017 Galbani - All rights reserved